המוגלובין גבוה ו hct גבוה אצל נער בן 14.5

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

08/09/2017 | 13:07 | מאת: אני

לפני שנה היצעו לו בדיקות דם שיגרתיות וגילו כי ההומגלובין והhct אצלו מעל הנורמה 16.5 ו 50.7 רציתי לדעת אם זה עדיין גבולי או שצריך טיפול? ואני רק אציין ש היינו אצל המטולוג לפני שנה אמר להיות במעקב בלבד. והאם יש תזונה מיוחדת למצב זה?

שלום השלב הראשון הוא להבין מדוע יש לבן שלך המוגלובין מוגבר. שלב זה של האבחון הוא קריטי כיוון שהוא גם מנחה את ההחלטות הבאות האם יש סיכון? האם יש צורך בטיפול או רק מעקב. אני בהחלט ממליץ לכם להמשיך במעקב ובירור המטולוגי ובהתאם לתוצאות השונות יחלטי ההמטולוג האים יש צורך בטיפול. רפואה שלמה דרור

08/09/2017 | 15:19 | מאת: אני

תודה רבה

רפואה שלמה

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים