בדיקת דם חריגה אצל ילד בן 9

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

15/08/2017 | 14:21 | מאת: בדיקת דם חריגה אצל ילד בן 9

שלום ,בבדיקת דם של הבן שלי יצאו תוצאות חריגות . חשוב לציין שלפני חודש הוא קיבל טיפול אנטיביוטי עקב חיידק סטפטוקוקוס בגרון , הוא סיים את הטיפול לפני 20 יום , ביצעתי משטח גרון חוזר וגם בדיקת דם כדי לראות האם החיידק נעלם , ברוך השם בבדיקה חוזרת לא מצאו יותר חיידק אבל אני מאוד דואגת לתוצאות של בדיקת דם . בבדיקת דם יצאה : FERRITIN-17 NEUTROPHILS %-19.6 LYMPHOCYTES-61.6 EOSINOPHILS-8.4 NEUTROPHILS # -1.37 רציתי לדעת למה עבר כבר חודש מהטיפול והילד מרגיש טוב ובכל זאת התוצאות יצאו כאלה בתודה מראש על התשובה

שלום אכן התוצאות אינן בגדר הנורמה , קשה לי לומר האם החריגות נובעות מהזיהום שהיה או מסיבות אחרות. ממליץ לחזור על הבדיקות לאחר כשבועיים ובמידה ואין שיפור לפנות ליעוץ ע"י המטולוג ילדים דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים