ערכי כולסטרול בבדיקת דם

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

08/06/2016 | 19:35 | מאת: אסנת

שלום ד'ר, בני בן ארבע וחצי והיום עשינו לו בדיקות דם. תהיתי בעיקר לגבי הכולסטרול. האם הוא תיקן או שגבוה מידי: CHOLESTEROL 168.7 mg/dl TRIGLYCERIDES 73 mg/dl CHOLESTEROL- HDL 41 mg/dl CHOLESTEROL-LDL calc 113.2 mg/dl NON-HDL_CHOLESTEROL 128 mg/dl יש לציין שהוא לא למסכים לאכול ירקות ופירות למעט בננה. תודה על התשובה. אסנת

שלום המשמעות של בדיקת כולסטרול בגיל צעיר כזה מאד נתונה לדיון וממש לא ברור מה הם הנורמות לגיל זה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים