בדיקת דם לנער האם ההמוגלובין גבוה

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

31/05/2016 | 11:15 | מאת: נועה

שלום רב בני בן ה- 16 עשה בדיקת דם , משקלו 45 וגובה 162 (הוא סיים גדילה לפני שנתיים) נערכו גם ספירות דם מאד דומות בתוצאות לאורך לפני שנתיים ושנה ישנם ערכים שגבוהים מהטווח אך הרופא חושב שזה לגבי תקין אודה לחוות דעתך מצרפת את האחרונה WBC 7.91 RBC 5.7 HGB 16.5 HCT 48.9 MCV 85.8 MCH 28.9 MCHC 33.7 PLT 262 RDW-SD 38.8 RDW-CV 12.5 PDW 12.7 PCT 0.3 MPV 10.6 תודה רבה

שלום רמת ההמוגלובין היא מוגברת גבולית בלבד ממליץ לחזור על הבדיקה לאחר שתיה מרובה בהצלחה דרור

02/06/2016 | 01:16 | מאת: נועה

חייבת לציין ששתה באמת הרבה מים לפני לאורך שעות הצום ובשעה שלפני במיוחד וגם השתוממתי שהאחות התקשתה מעט בניקוז הדם וחשבה ושלא שתה כלל .. אם כך יש להתייחס אחרת לתצאות ? אני האם אובחנתי עם קרשיות יתר הטרוזיגוט בpt20210 .. קיבלתי המלצה לבדוק בני משפחה אך לא ברור לי באיזה גיל נכון לבדוק את הבן שכבר בן 16 כאמור מודה מאד

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים