סימנים כחולים

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

28/05/2016 | 13:47 | מאת: מאי

שלום רב לבני בן 1.8 מופיעים סימנים כחולים חומים ברגליים ועכשיו ראיתי גם ביד אני נוראא לחוצהה ממה זה יכול להיות אני לט יודעת אם הכל ממכות שמקבל הוא מאוד לבן בגוף וכל מכה קטנה רואים מחכה לעשות בדיקת דם תודה רבה יש לציין שגם בחודש וחצי האחרון היה חולה עם חום 3 פעמים אני נורא בלחץ תודה

שלום הסימנים הכחולים בעור יכולים להעיד על בעיה בקרישת הדם ממליץ לבצע ספירת דם בהקדם דרך המרפאה או מיון רפואה שלמה דרור

29/05/2016 | 12:15 | מאת: מאי

סליחה על הבורות אבל מה זה בדיוק אומר אני נורא לחוצה כי קראתי דברים מלחיצים נורא יש לו מגיל קטן ברגליים אבל עכשיו ראיתי גם בידיים אחד שתיים ... תודה רבה וסליחה

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים