פנייה בנושא המחלה שהייתה לי בעבר ונעלמה והאם היא תשפיע עליי בצבא

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

25/03/2017 | 23:11 | מאת: יובל

שלום דוקטור לוין, אני בת 17 וחצי תכף בת 18, כשהייתי בת שנתיים אבחנו אצלי ITP ולאחר חצי שנה שנה זה עבר לי וכיום אין לי שום זכר למחלה, המספר של הטסיות דם שלי הוא תקני ואני כבר לא חולה בזה וזה לא מפריע לי בתפקוד היום יומי, רציתי לדעת אם יגייסו אותי, ואם כן כמה לדעתך הפרופיל שלי ירד משמעותית? תודה!!

שלום התשובה שלי היא כללית ומיצגת את דעתי שלי ולא את דעת הצבא לדעתי מחלה כמו ITP במידה והיא חולפת לחלוטין הרי שאחרי מספר שנים אין לכך משמעות וניתן לתת פרופיל קרבי משמעותי בהצלחה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים