הופעה חוזרת של שטפי דם לאחר החלמה ממחלת ה ITP

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

20/03/2017 | 22:41 | מאת: שירה

שלום, בתי בת השלוש חלתה במחלת ה ITP לפני כשנה וחצי כנראה בעקבות מחלת חום. היא החלימה כעבור פחות משנה. בתקופה האחרונה מזה כחודשיים החלו להופיע שטפי דם נוספים בגפיים בעיקר ברגליים ולעיתים רחוקותבאזור המותניים והידיים. ערכו בדיקות דם פעמיים בהפרש של חודש ימים ומספר הטסיות תקין לחלוטין. לאיזה כיוון את ממליץ לבדוק? ועד כמה חמור העניין בעיניך? האם יש סיבה לחשוש למשהו חמור יותר? עזרתך בבקשה שירה

שלום ממש לא נשמע כמו משהו חמור ועדין ממליץ לחזור לבדיקה ע"י ההמטולוג שטיפול בITP. רפואה שלמה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים