התפוצצות כלי דם בעור - מה שקראת לו בכתבה itp

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

05/03/2017 | 23:07 | מאת: עדן

שלום, אבא שלי כבר הרבה זמן סובל מהתפוצצות כלי דם בעור. הרגליים שלו נפוחות והרופאים נתנו לו סטרואידים וזה כבר שבעה חודשים שזה קצת מוריד מהתופעה ואז זה בא והולך. עוברים עליו ימים טובים ואז גם לא מעט ימים רעים ושום דבר לא ממש עובר. קראתי בכתבה שיש שיטה טפולית חדשנית לטיפול בבעיה. אבא שלי בן 67 ואני רואה אותו ללא כוחות סובל ודבר לא ממש עוזר. איפה הוא יכול לקבל את הטיפולים החדשניים עליהם דיברת? איך הטיפולים נקראים? בבקשה עזרתך עדן

שלום להערכתי לאביך יש בעיה בכלי הדם משני לסטרואידים ואולי לגיל הבעיה היא לחלוטין מחוץ לתחום העיסוק שלי וגם התרופות החדשות עליהם כתבתי לא קשורות לכך הרבה בריאות טובה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים