itp

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

27/04/2016 | 19:15 | מאת: עינת

דר לוין שלום, יש לי ילד בן 7 שבדיקות שלו יצא שיש לו בעיה עם הitp. היינו כבר בשני בתי חולים שלא ידעו איך לעזור לו ואני כבר לא יודעת מה לעשות. אני מאוד מפחדת וחוששת שהמצב שלו יחמיר. חיפשתי באינטרנט והבנתי שאתה מומחה בתחום הזה, האם אתה מכיר טיפול חדש שלא עושים בבית חולים? יש אפשרות להגיע אליך באופן פרטי?

שלום נדמה לי שכתב לי שאלה דומה בפורום מקביל בכל מקרה מדובר במחלה שכיחה וקיימת אצל ילדים , מחלה שיש לנו נסיון רב באבחון ובטיפול בה לא ברור לי מה בוצע עד כה מבחינת אבחון וטיפול בכל מקרה אשמח לסייע לכם בזה יש יותר מידע על מחלת הITP באתר שלי www.drorlevin.co.il רפואה שלמה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים