סיטי ראש לתינוקת בת 3 ימים

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

25/12/2016 | 01:52 | מאת: נועה

שלום, עשו לבת שלי סיטי ראש בגיל 3 ימים לאחר שחזרנו לבית החולים בטענה שהיא כמעט נחנקה והכחילה מתוך שינה. האינטואיציה שלי אמרה לי שאין לה שום דבר ואכן כן היה ברוך השם. השאלה שלי היא איזה סיכון יש לה לפתח סרטן עם השנים? מה ההשלכות? אני מודעת שהגיל הממש צעיר והמין שלה לא לטובתה אך אשמח להסבר.

שלום אכן יש סיכון מוגבר בביצוע בדיקות סיטי בילדות אולם לשמחתנו כיום משתמשים בפרטוקולים עם קרינה מאד נמוכה ולכן ביצוע בדיקה אחת כשרורה בסיכון נמוך ביותר רפואה שלמה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים