נוטרופילים נמוכים מאד

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

24/12/2016 | 23:43 | מאת: שרלי

מה ההמלצה שלך לגבי ילד בן שנה וחצי עם נוטרופילים בערכים של 400-500 איזה בדיקות הוא צריך? איזה טיפול יכול לעזור מה לגבי גן ילדים?

שלום מדובר בשאלה מאד חשובה ואני שמח שהיא עולה פה שוב ראשית יתכנו סיבות רבות רובן מאד שפירות אך יתכנו מצבים מורכבים יותר בעיקר של בעיה בתפקוד מח העצם חשוב מאד להגיע להמטולוג ילדים ולבצע בירור כאופן סדור ומעמיק רק לאחר ביצוע בירור כזה אפשר להערכיך את חומרת הבעיה ולהחליט לגבי צורך בטיפול ויכולת להיות בגן/ מעון. רפואה שלמה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים