תחושות של עקצוצים ילדה בת 5.5

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

14/02/2016 | 12:21 | מאת: ליאת

שלום רב, מעט רקע- הילדה שלי בת 5.5. לפני כחודשיים בערך התלוננה שכשהיא ישנה על צד מסויים נרדמת לה היד. בשינוי תנוחה זה עובר. היינו אצל נוירולוג שביצע בדיקה ואמר שזה נראה תנוחתי. שלח אותי לבדיקות מסויימות של עיניים, EMG ובדיקות דם שכוללות B1 וB6. הבדיקות יצאו תקינות למעט EMG שעדיין לא ביצעתי. התלונות היו מס ימים וחלפו להם עד כה. אתמול אמרה שהיא מרגישה מעיין גירוד/ עקצוץ/ כאב/תחושה לא נעימה בכרית כף הרגל. ניסיתי לדלות ממנה מידע כמו מתי זה קורה.. היא טוענת שזה בישיבה , עמידה ובייחוד עם נעליים. כשהיא מורידה נעליים זה ממשיך אבל אז עובר. הילדה בסך הכל בריאה, פעילה מאוד. אני ממש מבולבלת וכבר לא יודעת אם אני חרדתית מידיי או איך להתקדם אם בכלל אם התלונה החדשה הזאת. אשמח לעזרתך בעניין. תודה

שלום מדובר בבעיה נירולוגית נראה לי שאתם מבצעים בירור נכון בהצלחה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים