בלוטת למפה מפחידה

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

15/01/2016 | 15:59 | מאת: נטשה

השאלה שלי היא על ילד בן 12 שגדלה לו בלוטת למפה בצוואר לפני כחודשים ומאז היא ממשיכה לגדול, המשונה שזה לא כואב לו בכלל. הציעו לנו לקחת בדיקה מהבלוטה עם מחט אבל זה מפחיד אותי מה אתה מציע?

שלום בלוטת למפה אשר גדלה באופן משמעותי חייבת בדיקה ע"י המטולוג במידה והיא תהיה חשודה יש לבצע בדיקה של הבלוטה כולה(כלומר להוציא אותה בניתוח קטן) ולא להסתפק בדיקור של הבלוטה אשר פעמים רבות עלול רק לבלבל עם התוצאה שלו המלצתי לפנות בהקדם להמטולוג ילדים בהצלחה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים