נגישות
נגישות

משטח גרון

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

21/12/2015 | 21:25 | מאת: אמא

שלום, הבן שלי בן 5.5 סיים מוקסיפן 10 ימים בשל המצאות חיידק סטרפטו' סוג A. יומיים אחרי הופיע שוב חום גבוה. לאחר 4 ימים של חום גבוה מאד , נתתי לו 2 מנות מוקסיפן , ואז קיבלנו הפנייה לעשות משטח גרון ישר למחרת. האם המשטח יהיה אמין במידה ויש חיידק למרות שהילד לקח 2 מנות מוקסיפן יום קודם? ואם לא אז כמה זמן להמתין לפני שאפשר לבצע משטח?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום ניתן לבצע את המשטח ובמידה והוא יוצא חיובי הרי זה ממצא משמעותי במידה והמשטח שלילי זה כמובן יותר מורכב ולא חד משמעי בהצלחה דרור

22/12/2015 | 12:46 | מאת: אמא

זו בדיוק הבעיה.... איך אני אמורה להתייחס לעובדה שזה שלילי? החום ממשיך והילד לא מטופל וייתכן וכן יש חיידק

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים