עייפות חוזרת

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

15/03/2011 | 21:47 | מאת: ענבר

ד"ר לוין שלום, לאחרונה אני חשה בעייפות חוזרת לאורך כל היום וכל השבוע. התחלתי עבודה חדשה שיש בה קצת יותר לחץ מהעבודה הקודמת שלי. אני מקפידה על 7 שעות שינה בלילה ובסופש אני ישנה עוד הרבה שעות ולמרות זאת אני עדיין מאוד עייפה. האם אני צריכה לעשות בדיקות דם מסויימות כדי לברר את מצבי הבריאותי? בתודה מראש ענבר

שלום ! עיפות הינה תלונה/ סימפטום שכיח בקרב אנשים רבים. מצב שכזה יכול לרמז על מצבי חולי או להיות קשור (כמו במתבגרים רבים)לאורך החיים ואיכות השינה. אחת המחלות שחשוב מאד לשלול היא אנמיה /חסר דם . מצב שיכול להתחיל ללא כול סימנים או עם סימנים לא ספציפיים כמו עיפות וחולשה. ממליץ לפנות לבדיקת רופא מלאה ולבצע ספירת דם אשר תאשר/תשלול המצאות אנמיה. רפואה שלמה ד"ר דרור לוין

16/03/2011 | 00:17 | מאת: ענבר

תודה! אני אבקש מרופאת המשפחה שלי הפנייה לבדיקות דם. האם יש בדיקות ספציפיות שכדי לעשות מעבר לספירת הדם הרגילה?

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים