ורידים?

דיון מתוך פורום  טיפול בוורידים, דליות ונימים

29/02/2012 | 15:04 | מאת: שרונה

אני בת 28 לאחר תקופה ארוכה של עצירות יצאו לי מאין ורידים בולטים ברגליים לא יודעת אם זה וריד אך אם אתאר מה יש לי אז זה נראה כאילו שיש גולה מתחת לעור. ויצאו לי הרבה כאלה ואם אני נוגעת בהן הן כואבות. 1 מה זה בכלל? וריד בולטאו דליות? 2- האם זה הפיך וניתן להעלים אותן? 3- האם ספורט יכול לעזור להעלים זאת ואם כן אז איזה סוג של ספורט? תודה

01/03/2012 | 09:22 | מאת: ד"ר אלכסנדר קנטרובסקי

שרונה שלום אני מצטער אבל לפי התאור שלך אני לא בטוח בדיוק מה הבעיה וכיצד לאבחן אותה. א. אשמח אם תפרטי עוד ותמקדי את השאלה ב.לגשת לרופא המשפחה כדי שיכוון אותך האם מומחה כלי דם הוא הפתרון

מנהל פורום טיפול בוורידים, דליות ונימים