חשש לבעיה

דיון מתוך פורום  טיפול בוורידים, דליות ונימים

13/03/2011 | 18:32 | מאת: יונתן

שלום דוקטור, הכתף שלי תפוסה והיום ניסיתי בעצמי ליישר אותה, אז לא הצלחתי ליישר עד הסוף אבל הצלחתי לשפר קצת, אז אחריי זה היד שמאל שלי(באותה הצד של הכתף התפוסה. כזה מין רדומה עכשיו, אני מרגיש כזה משהו חמוזר כשאני נוגע בה, לא כואבת או משהו, אבל אוליי זה כי ניסיתי ליישר את הכתף וזאת הרי יד ככה שהורידים שינו צד או משהו, מה כדאי לעשות? לאיזה רופא לפנות? ובקשר לכתף הכי כדאי ללכת למאסזיסט שיישר לי אותה או שלרופא כלשהו?

13/03/2011 | 18:38 | מאת: יונתן

ועוד שאלה בקשר לאמא שלי:אמא שלי עובדת הרבה על הרגליים ויש לה ורידים כאלו אפילו בצבע לא רגיל דקצת סגולות וכחולות, זה בטח מעומס על הרגליים. השאלה היא האם זה כיול להיות מסוכן? ואם כן לאיזה רופא היא צריכה לפנות? ואיך הוא יטפל בה מה עושים עם זה בערך? מביאים כדורים או מה?

14/03/2011 | 09:09 | מאת: ד"ר אלכסנדר קנטרובסקי

בעייה של דליות ברגליים לא מסכנת את החיים באופן מיידי. ניתן לטפל בשיטות שונות. עליה לפנות למנתח כלי דם שיבצע בדיקת אולטרה סאונד מיוחדת(דופלקס) ועל סמך הנתונים ימליץ על שיטת הטיפול המתאימה. מידע על שיטות הטיפול הקיימות תוכל למצוא באתר שלי www.drkantarovsky.co.il בברכה ד"ר א. קנטרובסקי

14/03/2011 | 09:04 | מאת: ד"ר אלכסנדר קנטרובסקי

ממליץ לפנות בדחיפות לאורטופד

מנהל פורום טיפול בוורידים, דליות ונימים