אחרי נותוח של וורדים

דיון מתוך פורום  טיפול בוורידים, דליות ונימים

12/01/2012 | 15:12 | מאת: יוליה

שלום רב, שמי יוליה, אני עשיתי ניתוח עקב VV בשתי רגליים. ניתוח בוצע: EVLT+ באסותא ב 3 לינואר אחרי שבוע התחילו לכאוב רגליים בחלק עליון שלהם משני צדדים. זה התחיל בידיוק אחרי שבוע ומקום הזה גודל ונעשה אדום. אתמול היה לי חום 38 והיום הרגשתי בחילה. דיברתי עם רופא שלי והוא אמר אין מה לדאוג. ובכל זאת למה זה קורא לי ולמה אחרי שבוע ימים אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי תודה ובברכה יוליה

15/01/2012 | 09:37 | מאת: ד"ר אלכסנדר קנטרובסקי

הדבר הכי רצוי זה להבדק ע"י הרופא שטיפל בך או מומחה אחר בתחום. סביר ביותר שמדובר בתגובה מסביב לוריד שטופל, תגובה שעוצמתה מעבר לתגובה הרגליה. אם זה נכון, יש לטפל באמצעות נוגדי דלקת. חשוב לוודא שלא מדובר בזהום או בכוויה במקום כי אז הטיפול הוא שונה.

15/06/2015 | 23:00 | מאת: קרן

אפשר לדעת מי המנתח ובאיזה סוג של ניתוח הוא עשה לך?

מנהל פורום טיפול בוורידים, דליות ונימים