ורידון קטנטנן ומציק

דיון מתוך פורום  טיפול בוורידים, דליות ונימים

08/11/2011 | 17:40 | מאת: עדי

היי אני בת 28,בריאה בד"כ,נוטלת גלולות מס' שנים, יש לי וריד בולט (קטן כ- 3 ס"מ) בברך האחורית , מהו הטיפול המומלץ להעלמתו? וכן מהם אחוזי הצלחת הטיפול ? מודה מאוד לעונה..

13/11/2011 | 12:46 | מאת: ד"ר אלכסנדר קנטרובסקי

צריך לראות את הוריד והרגל שבו הוא ממוקם. האם 3 ס"מ זה אורך או קוטר? רצוי גם לבצע בדיקה של כל הורידים ברגליים ע"י דופלקס (סוג של אולטרהסאונד) כי הממצא המתואר יכול להיות תוצאה של תפקוד לקוי של ורידים נוספים שלא נראים ודורשים התייחסות. בהתאם לממצאים ניתן להמליץ על הטיפול המתאים.

מנהל פורום טיפול בוורידים, דליות ונימים