ורידים ברגליים

דיון מתוך פורום  טיפול בוורידים, דליות ונימים

26/10/2011 | 21:24 | מאת: אריאלה

שלום רב, יש לי ורידים בשתי הרגליים. הרופא הציע לי לנתח את הוורידים הבולטים ברגל אחת.אך הבעיה היא שיש לי תחושה של עקצוצים בשתי הרגליים לכל אורכן.קשה לי לשבת לאורך זמן כי מהר מאד אני מרגישה לחץ ועקצוצים. השאלה היא אם ניתוח יפתור לי גם את בעית העקצוצים והאם יש פתרון לתחושות האלה . אודה על תשובתך.

27/10/2011 | 12:35 | מאת: ד"ר אלכסנדר קנטרובסקי

יש מספר גורמים לתופעה המתוארת. אחת הסיבות לאי נוחות הכרוכה בעמידה או ישיבה ממושכת קשורה לנוכחות דליות ברגליים. ניתן לנבא שאם התופעה נעלמת או נחלשת בימים בהם את חובשת גרביים אלסטיות, אז הטיפול בדליות ע"י ניתוח או שיטה אחרת גם יעזור. במידה והשימוש בגרב אלסטית לא משפיע – כדאי לפנות לנוירולוג להמשך הבירור

מנהל פורום טיפול בוורידים, דליות ונימים