בקע בצלקת לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  טיפול בוורידים, דליות ונימים

16/10/2011 | 20:23 | מאת: דני

שלום, מבקש את הכוונתך בנושא שבנדון. במהלך פברואר 2010 עבר חמי ניתוח אנוריזמקטומי טיוב גרפט בביה"ח בלינסון. לאחרונה התגלתה לו נפיחות באיזור הניתוח ובגין כך הלך לבדיקה. ממצאי הבדיקה העלו כי יש לו "בקע בצלקת חלק אפיגסטרי" ונאמר לו שיש לו שתי אפשרויות לבחירה : האחת לנתח והשנייה להמשיך ולחיות עם זה. מבקש את עזרתך במידע מה משמעות הדבר ? האם כרוך בסיכון ואם כן אז מה הוא ? כמו כן אשמח לקבל את המלצתך לפתרון הבעיה. בתודה מראש

24/10/2011 | 10:01 | מאת: ד"ר אלכסנדר קנטרובסקי

דני שלום הנושא המדובר אינו בתחום הפורום הנ,ל עליך לפנות לכירורג כללי לבירור הבעיה

מנהל פורום טיפול בוורידים, דליות ונימים