נימים מופשטים בכל הרגל

דיון מתוך פורום  טיפול בוורידים, דליות ונימים

06/03/2011 | 19:56 | מאת: שני

מאז גיל עשרים אני סובלת מנימים ברגלים. במהלך שלושת ההריונות , ובמיוחד באחרון החלו גם ורידים שהתנפחו ורובם ירדו לאחר הלידה. יש לי בעיה אסתטית עם הנימים שמפוזרים בכל הרגל. עשיתי בדיקת דופלר ורידים לא מזמן והרופא אמר לי שהטיפול המומלץ הוא זריקות , שלא בטוח שישתפרו את המצב לגמרי. היכן אוכל לקבל חוות דעת נוספת והאם אין פתרון אחר שיבטיח תוצאות טובות יותר?

07/03/2011 | 09:17 | מאת: ד"ר אלכסנדר קנטרובסקי

כדי לתת לך תשובה מבוססת הייתי רוצה לשוחח (האם לדוגמה את נוטלת תכשירים הורמונליים כגון גלולות), ולחזור על בדיקת דופלקס בנוכחות רופא. צריך לברר האם באמת קיימת רק בעית נימים או קיימת גם אי ספיקה מסתמית בורידים הסמויים מעין שגורמים ללחץ גבוה במער' ורידית שטחית דבר המשפיע גם על הורידונים. טיפול בנימים מצליח לשפר מצב ב- 70%- 80%. ברוב המקרים אין אפשרות להגיע ל-100% ניקיון. הטיפול בנימים הוא בדרך כלל ע"י "זריקות קצף " הפעולה גורמת לחסימה של הנימים ולהעלמותם. בורידונים הקטנים ביותר ("קורי עכביש") ניתן לטפל גם בלייזר חיצוני. את מוזמנת לבקר ב- www.drkantarovsky.co.il לקבלת מידע נוסף בנושא. בברכה,

מנהל פורום טיפול בוורידים, דליות ונימים