קשר בין טיפולי הסרת שיער באינפרא לוורידים

דיון מתוך פורום  טיפול בוורידים, דליות ונימים

05/10/2011 | 22:22 | מאת: מורן

05/10/2011 | 22:24 | מאת: מורן

אני עברת טיפולים להסרת שיער באיפרא. לאחרונה החלו להתרבות נימידם וורידים ברגליי. האם יש קשר?

06/10/2011 | 11:35 | מאת: ד"ר אלכסנדר קנטרובסקי

ידוע שטראומה מקומית יכולה לגרום להתרחבות ורידים באזור החבלה. אין לי מידע מוגדר לגבי קשר בין הסרת שער לבין התרחבות נימים במקום. קיימת המלצה לא לבצע הסרת שער כחודש לאחר טיפול בנימים אך לא ידוע לי על מה היא מתבססת. הדרך לברר את הנושא היא ע"י פניה ליצרן המכשיר שמחויב לדווח על תופעות לוואי אפשריות (אולי המידע נמצא באתר האינטרנט שלהם או בחוברת המצורפת למכשיר).

מנהל פורום טיפול בוורידים, דליות ונימים