העלמת ורידים נפוחים

דיון מתוך פורום  טיפול בוורידים, דליות ונימים

25/08/2011 | 03:03 | מאת: עומר

אני בן 30 , יש לי ורידים נפוחים בכפות הרגליים. זה מפריע לי אסתטית . האם ניתן לעשות משהו בנידון? אני לא יודע אם זה קשור, אבל יש לי הרבה פעמים כאבים בקרסול שנובעים ,כך נאמר לי , בגלל הרגל השטוחה צירפתי תמונה - ניתן לראותה ע"י לחיצה על הלינק למטה תודה רבה http://www.kts.co.il/viewimage.php?file=/images/aBL29532.jpg

25/08/2011 | 08:29 | מאת: ד"ר אלכסנדר קנטרובסקי

ורידים בכפות הרגליים שלך התרחבו כתוצאה מלחץ ורידי מוגבר שיכול להגרם מכמה סיבות: עיסוק/מקצוע שדורש עמידה ממושכת, אי ספיקה מסתמית בורידי הרגליים (מעל לכפות הרגליים), נטיה תורשתית וסיבות נוספות. כדי להמליץ על טיפול כלשהו יש צורך ב"מיפוי" של הורידים שלך במכשיר אולטרהסאונד מיוחד (דופלקס). לאחר מכן ניתן להמליץ על הטיפול שיוריד לחץ בורידי הרגליים בכלל ובכפות הרגליים בפרט. לפי התמונה לא נראה שיש קשר בין הכאבים בקרסול לבין ורידים מורחבים בגב כף הרגל. כדאי להתיעץ עם רופא אורטופד בנושא.

מנהל פורום טיפול בוורידים, דליות ונימים