טיפול חלופי לניתוח

דיון מתוך פורום  טיפול בוורידים, דליות ונימים

24/08/2011 | 08:20 | מאת: ורדה

עברתי בדיקת דופלר ונמצא כי יש לי אי ספיקת מסתמים בוריד הספון וב saphen fem jun ברגל שמאל.הודגמה אי ספיקת מסתמים בוריד הספנה הקטנה ברגל ימין. לא הודגמו טרומבים בורידים העמוקים ובוריד הספון לאורך 2 הרגליים. הומלץ לי להנתח ב 2 הרגליים (לא בפעם אחת). האם מצבי אינו מאפשר טיפול חלופי לניתוח? אודה על תשובתך הדחופה.

25/08/2011 | 08:31 | מאת: ד"ר אלכסנדר קנטרובסקי

ורדה שלום! במאה 21 ידוע על שיטות נוספות לטיפול בבעיה שלך פרט לניתוח. אני כבר כתבתי בפורום על השיטות האלה שכוללות שיטות טרמיות (לייזר תוך ורידי, מחולל גלי רדיו וקיטור) ושיטות כימיות (הטרשת=הזרקות קצף או foam sclerotherapy). מידע נוסף ניתן לקבל באתרים מקצועיים של איגודים העוסקים ב- phlebology או באתר שלי: www.drkantarovsky.co.il. רצוי לפנות לבדיקה לרופא שיש לו ניסיון בטיפול בכמה שיטות כדי לבצע התאמה טובה למצבך ולעדיפויות שלך. בברכה, ד"ר א. קנטרובסקי

25/08/2011 | 10:00 | מאת: ורדה

לד"ר קנטרובסקי שלום מודה לך מאד על תשובתך. אכן קראתיעל שיטות חלופיות לניתוח אך לא הייתי בטוחה כי מצבי מאפשר טיפולים אלו. אבדוק בהקדם מהו הטיפול המתאים לי.

מנהל פורום טיפול בוורידים, דליות ונימים