ורידים בולטים ברגלים

דיון מתוך פורום  טיפול בוורידים, דליות ונימים

20/08/2011 | 18:39 | מאת: י.ח.מ.

יש לי ורידים בולטים ברגלים וממש לא נעים לי ללבוש מכנסים קצרים, האם יש פתרונות? אני בת 32

28/08/2011 | 09:33 | מאת: ד"ר אלכסנדר קנטרובסקי

קיימות מספר שיטות להעלמת הורידים הבולטים ברגליים. בנוסף לניתוח כוללות את טכנולוגיות טרמיות (לייזר, גלי רדיו, קיטור) וכימיות (הזרקות קצף בהכוונת אולטרא סאונד). בחירת הטיפול נעשת לאחר בדיקת הרופא, ביצוע הדמיה ובהתאם לעדיפויות המטופל. כדאי לפנות לרופא בעל ניסיון בכמה שיטות טיפול להתאמה מיטבית.

02/10/2011 | 14:37 | מאת: קארין

שלום לך, גם אני סבלתי בעבר מורידים בולטים ברגליים ולא היה נעים לי ללבוש מכנסיים קצרים, שמלות או אפילו בגד ים. ידעתי שחייב להיות לזה פתרון ואז שמעתי על שיטות להעלמת ורידים עם מילוי זמני או קבוע, התחלתי לברר על זה קצת יותר מידע ותוך כדי שיחת בנות בעבודה, גיליתי על מישהי שעשתה את הטיפול במרכז פייס אונלי והייתה מרוצה מאוד וכך החלטתי גם אני ללכת ולבדוק את המקום ובסוף השתכנעתי לעשות שם. היום אני אחרי כמה טיפולים וכ"כ מרוצה ומאושרת ולא דופקת חשבון אם ללבוש מכנס קצר או שמלה. שיהיה לך המון בהצלחה!

מנהל פורום טיפול בוורידים, דליות ונימים