רחובות

דיון מתוך פורום  טיפול בוורידים, דליות ונימים

15/08/2011 | 15:13 | מאת: שרה

שלום אני בת27 בגיל 25 וחצי התחלתי לעשות תיפולים להעלמת הורידים בזריכות בכללית הסתטיקה, והם נעלמו חלקית אחרי 5 זריכות, ובמקום של הורידים הופיעו נימים. רציתי לדעת מה אפשר לעשות

21/08/2011 | 09:50 | מאת: ד"ר אלכסנדר קנטרובסקי

שרה, שלום! ידוע על הופעת נימים קטנים באזורים של הזרקות ("קורי עכביש"). ברוב המקרים הנימים הקטנים האלה יעלמו בעוד כחצי שנה. במידה וחלקם ישארו, ניתן לטפל בהם ע"י הזרקות עדינות נוספות. לא כדאי לעשות את הטיפול מייד לאחר הופעת התופעה. כדאי להתאזר בסבלנות. ד"ר א. קנטרובסקי

מנהל פורום טיפול בוורידים, דליות ונימים