ורידים בולטים

דיון מתוך פורום  טיפול בוורידים, דליות ונימים

10/07/2011 | 10:03 | מאת: ??

אני בת 26 ויש לי ורידים נורא בולטים עוד לא עברתי הריונות ויש כמה אחדים שיוצאים קצת החוצה מעמידה על הרגליים..מלא נימים באזור של כף הרגל מה ניתן לעשות

11/07/2011 | 10:05 | מאת: ד"ר אלכסנדר קנטרובסקי

ניתן לטפל בבעיה במספר דרכים. המלצות לטיפול ניתן לתת לאחר בדיקת הרופא וביצוע דופלקס (סוג של אולטרה סאונד). במידה ומדובר בדליות (ורידים מורחבים בקוטר מעל 3 מ"מ) אפשר לעשות ניתוח, טיפול תרמי (לייזר תוך ורידי, מחולל גלי רדיו או קיטור) או טיפול כימי (הטרשת קצף – זריקות קצף עם או בלי שילוב עם מכשיר שמגרד פנים הוריד). דרך אגב היום מומלץ לבצע את הטיפול בדליות לפני ההריון הראשון. פרטים נוספים ניתן למצוא באתרי אינטרנט רשמיים של איגודים העוסקים בפלבולוגיה (phlebology) או באתר שלי: www.drkantarovsky.co.il.

מנהל פורום טיפול בוורידים, דליות ונימים