לכמה זמן תוצאות טיפול אסטטי בורידים מחזיק מעמד ?

דיון מתוך פורום  טיפול בוורידים, דליות ונימים

23/06/2011 | 10:31 | מאת: הדר

כעבור כמה זמן הורידים ברגליים חוזרים להיות בולטים שוב ? מה תופעות הלוואי של הטיפולים השונים ?

26/06/2011 | 14:00 | מאת: ד"ר אלכסנדר קנטרובסקי

לאחר טיפול מיטבי בדליות, הורידים הבולטים מצטמצמים והופכים לחוטים בלתי מורגשים – מין תהליך של הצטלקות פנימית. אם לאחר תקופה מסויימת מופיעות דליות בולטות – לרוב זה התרחבות של הורידים החדשים (כפי שציינתי – מדובר לאחר טפול מיטבי!) כי אף טיפול לא משנה את הנטיה התורשתית. לגי תופעות לוואי השונות היכולות להופיע בעקבות הטיפולים – תלוי באיזה סוג טיפול מדובר. ממליץ להכנס לאחד האתרים של האיגודים המקצועיים בתחום phlebology או לאתר שלי (www.drkantarovsky.co.il) ששם גם ניתן למצוא את טופסי הסכמה לטיפולים השונים שמפרטים את הסיבוכים האפשריים שלשמחתנו לא שכיחים. בברכה, ד"ר א. קנטרובסקי

26/06/2011 | 14:28 | מאת: הדר

מנהל פורום טיפול בוורידים, דליות ונימים