ווריד

דיון מתוך פורום  טיפול בוורידים, דליות ונימים

21/06/2011 | 07:48 | מאת: דודו

שלום ד"ר יש לי ווריד בולט במקום הלא נכון (על האיבר) אשמח מאוד לדעת אםיש אפשרות להפטר ממנו-איך-איפה-וכמה תודה רבה

23/06/2011 | 08:26 | מאת: ד"ר אלכסנדר קנטרובסקי

שלום רב! לא יצאה לי לטפל בורידים בולטים על אבר המין הגברי (היו לי לקוחות שביצעתי הזרקות קצף לדליות באבר המין הנשי). למיטב ידיעתי הטיפול בבעיות מסוג זה נמצא בתחום של אורולוגיה. פניתי לעמית שלי שהוא מומחה בתחום זה. ההסבר שקבלתי שהוריד הבולט זה תופעה נורמלית ואין מקום לשום התערבות בנדון. במידה ותשובתי לא מספקת, הייתי מיעץ לפנות לרופא אורולוג. בברכה, ד"ר א. קנטרובסקי

מנהל פורום טיפול בוורידים, דליות ונימים