שלום:)

דיון מתוך פורום  טיפול בוורידים, דליות ונימים

13/10/2015 | 20:33 | מאת: דני

יש לי וריד עדין בפנים באיזור הרקה שנראה לעין רק בחודש האחרון. קראתי על משחות שמבטיחות שטובות לורידים המכילות בתוכן צמחים ושמנים כגון הממליס ויטמין k ארניקה ועוד. האם באמת משחות כאלו יכולות לפתור את הבעיה וכדאי לנסות או שזה אבוד מראש ואין פיתרון טבעי לוריד באיזור הפנים? הוא אינו בולט כלפי חוץ אלא רק צבעו הכחול נראה..אבל זה מאוד מפריע לי. תודה מראש!

שלום דני המשחות לרוב לא עוזרות. אם כל כך מפריע לך, אפשר לנסות טיפול בהזרקה מטרשת. ממךיץ לפנות לכירור כלי דם של הקופה שלך בהצלחה

מנהל פורום טיפול בוורידים, דליות ונימים