שלום

דיון מתוך פורום  טיפול בוורידים, דליות ונימים

21/09/2015 | 14:28 | מאת: מאי

האם יש דרך לטפל במעט נימים מתחת לעיניים? הבנתי שיש משחות ודברים שיכולים לעזור לכיווצם..האם זה באמת אפשרי או ברגע שיש קצת אי אפשר להיפטר מהן? הם לא מאוד בולטים אבל הם יצאו לי באופן די פתאומי וזה ממש מפריע לי.. תודה:)

שלום מאי הדרך היחידה שיכול לעזור לטיפול של נימים באיזור העניים הוא טיפול בלייזר או אלקטרוקואגולציה (Electrocoagulation) אפשר לשאול דרך רופא משפחה מי משתמש במכשירים הללו אם את שייכת לקופת חולים מכבי, אז דר סופר, רופא עור מרמת השרון מצויין בהצלחה

מנהל פורום טיפול בוורידים, דליות ונימים