עזרה

דיון מתוך פורום  טיפול בוורידים, דליות ונימים

15/09/2015 | 11:13 | מאת: שיר

בת 22. בשבועיים הבחנתי שכמה ורידים ברגל למעלה נהיו יותר בולטים, לא בולטים כלפי חוץ אלא פשוט רואים את הצבע הכחלחל..זה לא משהו מאוד דומיננטי אבל מפריע לי. האם יש סיכוי שזה מהליכה ממושכת או מסיבה מסויימת כמו הורמונים מהמחזור בחודש האחרון וזה יכול פתאום להעלם ולחזור למצב הקודם או שזה אבוד? האם יש משהו שיכול לשפר את זה? תרופות מסויימות משחות/פעילות מסויימת? או שזה יכול גם לבד פתאום להיראות פחות?

שלום שיר סליחה על תגובה מאוחרת אבל הייתי בחופש בסוף הליכה אם לא מרימים רגליים אז הוורידים יכולים לבלוט, כמו כן גם שינוי הורמונאלי לפני מחזור גורם לאותה תופעה. זה לא אומר שיש מחלה, אבל כדי לשלול בודאות, יש צורך בבדיקה על של Doppler US of legs veins אפשר לבקש מרופא משפחה להפנות אותך לבדיקה בהצלחה

מנהל פורום טיפול בוורידים, דליות ונימים