ההשלכות של הנתוח

דיון מתוך פורום  טיפול בוורידים, דליות ונימים

03/09/2015 | 00:11 | מאת: יפה

ערב טוב .אני אמורה לעבור ניתוח לייזר(לא הוצע לי הקיטור) הוריד כבר לא כואב לי כלל ץלעומת זאת יש לי בכף הרגל בחלק הפנימי של רגל ימין ענפים בצבע ירוק סגול והם כואבים מאוד. האם הלייזר ישפיע עליהם? והם ייעלמו?

לא כל כך משנה שיטת ניתוח (לייזר, גלי רדיו או קיטור), אם הורידים השטחיים שאת מתארת קשורים ללחץ שהוריד הראשי גורם, לאחר הניתוח הורידים ייהו פחות בולטים און שיעלמו. בדרל כלל יש צורך בהשלמה על ידי הזרקות טרשטיות בהצלחה

מנהל פורום טיפול בוורידים, דליות ונימים