שאלה חשובה.

דיון מתוך פורום  טיפול בוורידים, דליות ונימים

13/08/2015 | 12:15 | מאת: שאול.

שלום רב דוקטור ריינה, מצטער מראש על אורך השאלה. לפני כשנה ככל הנראה עכב ישיבה מרובה במחשב, (שדרך אגב מודע לזה, ותמיד הייתי אומר לאנשים אחרים לא לשבת רצוף גם בטיסות), אבל הפעם אני בעצמי חוויתי כנראה לא שמתי לב, וחבל. בכל מקרה יום למחרת התעוררתי עם נפיחות באזור השוק ברגל, בקושי הצלחתי לדרוך. הגעתי באותו היום לרופא כירוג כלי דם שבישר לי על פקקת. ביצעתי בדיקות וצילומים דופלקס וכדומה, מרחתי חבשתי כל מה שחשבתי לנכון שיוכל לעזור במשך החודש הראשון. הנפיחות ירדה לאט לאט במשך הזמן. אחרי קרוב לשנה ביצעתי שוב את בדיקת הדופלקס והתוצאות לא היו שונות עדיין הפקקת מופיעה, ואפילו עכשיו כעבור שנה תמיד שיושב מרגיש דקירות חזקות באזור. תמיד אני שומע מהרופאים שאין הרבה מה לעשות, צריך לחקות. האם זה מה שאני צריך לעשות -לחקות, וכמה זמן לחקות יהיה סביר, אני מרגיש שאני מחכה לאיזה התקף או חסימה או התפרצות שהיא, זה מה שאני מרגיש, חסר אונים וללא טיפול לדעתי רק יחמירו עם המצב, וחשוב לציין שאני יושב על מחשבים כי זו העבודה שלי, אבל מנסה לקום כמה שיותר. מה רצוי וכדי לעשות, מה הייתה מציע לי לשקט נפשי, וטיפול ראוי בעניין זה. לתשובתך ממתין ומודה מקרב לב!!

שלום שאול נכון, במקרים כמו שלך, אין הרבה מה לעשות אחרי שנה. אני מניח שקיבלת את הטיפול הנכון לפני שנה (הטיפול הוא די סטנדרטי) בקשר לחששות שלך עך כך שאתה ממשיך לשבת מול מחשב ואז מחכה להתקף נוסף: לדעתי צריך להתייץ עם רופא המטולוג (מומחה לדם) כדי לשלול מחלה של "קרישיות יתר". אם המחלה קיימת, אז יש מקום לטיפול נוסף. בהצלחה

16/08/2015 | 16:20 | מאת: שאול.

מנהל פורום טיפול בוורידים, דליות ונימים