העלמת נימים בפנים

דיון מתוך פורום  טיפול בוורידים, דליות ונימים

07/08/2015 | 09:56 | מאת: איתן בן שושן

שלום וברכה. אצלי יש מספר די ניכר של נימים בפנים. נימים דקים מפושטים בעיקר באיזור הלחי העליונה וליד ועל האף גם. הבנתי כי קיים טיפול כלשהו לטיפול בבעיה זו. לייזר או מכות אור מסויימות. האם זה נכון..? איפה ניתן לטפל איך ובאיזו עלות.? האם זה במסגרת בית-חולים. ? מרפאה פרטית או מכון קוסמטיקה כלשהו? אשמח לתשובה איתן. ירושלים

הטיפול הטוב ביותר לנימים בפנים הוא טיפול בלייזר. הטיפול לא מכיסה דרך קופות חולים וגם לא דרך ביטוחים פרטיים.יש מספר מכינים שמתמחים בטיפול. אפשר לחפס בGoogle "טיפול לנימים בפנים" ותגיע אליהם. רק תגעג שיהיה מנוהל על ידי מומחה לכלי דם בהצלחה

מנהל פורום טיפול בוורידים, דליות ונימים