העלמת נימים מתחת לעיניים בלייזר צבע הבזקי

דיון מתוך פורום  טיפול בוורידים, דליות ונימים

09/06/2015 | 19:24 | מאת: אורלי

שלום רב, אבקש חוות דעתך בנוגע לטיפול בלייזר צבע הבזקי בו משתמש ד"ר צחי שלקוביץ לצורך העלמת נימים בפנים ובפרט מתחת לעיניים. מהם הסיכונים לעור בהיר ורגיש מאוד? האם הנימים שטופלו לא יחזרו? האם אין סכנה מיוחדת לאזור מתחת לעיניים? קבעתי תור אבל אני מאוד חוששת שייגרמו לי נזקים בלתי הפיכים ומצד שני מאוד מפריעים לי הנימים מתחת לעיניים. אודה לתשובתך.

אני מצטער אורלי, אני לר מטפל בנימים בפנים, לכן לא יכול להביא דעה, אבל הטיפול בפנים אכן בלייזר

מנהל פורום טיפול בוורידים, דליות ונימים