ורידים מתחת לעיניים

דיון מתוך פורום  טיפול בוורידים, דליות ונימים

08/05/2015 | 22:07 | מאת: שני

שלום רב, יש לי ורידים/נימים כחולים (לא ברור כל כך מה זה-זה לא דק או אדום כמו נים אך גם לא עבה כמו וריד) בשקיות מתחת לעיניים מגיל 12. אני היום בת 29. יש מה לעשות עם זה? בנוסף, הסרתי שנים פנים בחוט אצל מישהי, לפני כמה חודשים קניתי מכונה חשמלית (עם מן פינצטות חשמליות מסתובבות לפנים) והתחלתי להסיר שיער בפנים לבד. מאז שהתחלתי עם זה שמתי לב שיצאו לי ורידים גם ברקות, בצידי העיניים ובמצח. יש מה לעשות עם זה? זה ישאר לנצח ככה? האם למי שיש נטיה לורידים אסור להוציא שיער במריטה כלל? כי כשהוצאתי שיער בחוט שנים לא שמתי לב לתופעה הזו...

זו תופעה גנתית, צריך לפנות למרכזים רפואים שעובדים עם מכשירי לייזר. אין הוכחה שמריטה משמיכה נימים.

מנהל פורום טיפול בוורידים, דליות ונימים