ורידים בולטים בכף הרגל

דיון מתוך פורום  טיפול בוורידים, דליות ונימים

25/04/2015 | 18:39 | מאת: ורדה

שלום, לפני מס ימים החלה תופעה בכפות רגליים הורידים שקודם לכן היו שטחיים ולא מורגשים לפתע יצאו החוצה ובולטים מאוד בעמידה , הליכה , שכיבה ובמקלחת רק שהרגליים מורמות זה לא מופיע כלל ממה עלול להיגרם התסמין הזה והאם יש קשר לטיפול הורמונאלי טבעי שהתחלתי לפני חודשיים והפסקה של הגלולות מה עליי לעשות ומה הסיכויים שזה יחלוף מעצמו בבקשה אודה למענה מתוסכלת מהשינוי הקיצוני שמונע ממני לחשוף את רגליי אציין שברגליים עצמם אין נפיחות בורידים רק אסטתי דליות וורידים שטחיים אבא שלי סובל מאי ספיקת ורידים האם יכול להיות שמצבי הנוכחי הוא זה אני פוחדת נורא

מאד קשה לדעת מה רורא בלי לראות הת כפות רגליים שלך. עך כך פנים. הייתי מבקש שתעסי בדית Doppler US of legs veins אפשר לבקש מרופא משפחה שלך ועם התוצאה אפשר לנסות להבחן. רק על נתונים שכתבת אי אפשר.

מנהל פורום טיפול בוורידים, דליות ונימים