נימים

דיון מתוך פורום  טיפול בוורידים, דליות ונימים

22/01/2015 | 15:32 | מאת: גליה

אני מעוניינת להעלים נימים , קראתי הרבה שעושים את בקצף , פניתי למרפאה שמבצעת את הטיפול בעזרת הזרקת חומר שנקרא sclerovein 0.5% , עד כמה זה יעיל ובטוח והאם יותר טוב מהקצף , יש לציין שאני עושה את זה לאסתטיקה ולא בגלל היה רפואית

שלום גליה ההזרקות קצף מייודות לטיפול של וורידים יחסית גדולים במקום לניתוח לססרת הוורידים. כשמדובר על טיפול קוסמטי לנימים ברגליים, אין כלל צורך בטיפול בקצף. הטיפול קוסמטי נעשה, ברוב המקרים, בPolidocanol שזה השם של התרופה גם של Sclerovein וגם של Aethoxysclerol, אלו שמות מסחרים של אותה תרופה. לכן, אם הבעיה שלך היא קוסמטית, את יכולה לעבור את הטיפול שלא בקצף בכבוד רב

15/04/2015 | 18:18 | מאת: רויטל

שלום רב, כאשר קיבלתי הצעת מחיר מרופא מומחה בתחום העלאת נימי דם (לצורך אסטטיקה בלבד) הוא נתן לי לחתום על דף ובו רשימת הסיכונים הקיימים בהזרקת חומר זה. נבהלתי מאוד והחלטתי לוותר על הטיפול. מה הסיכונים הקיימים בהזרקת חומר זה לגוף? הבנתי שהחומר ממיס את קרישי הדם בנימים. לא יכול לקרות שקריש דם לא נמס ומשוטט לו בגוף ומגיע לאזור חיוני וגורם לנזק בלתי הפיך?

מנהל פורום טיפול בוורידים, דליות ונימים