טיפולי לייזר

דיון מתוך פורום  טיפול בוורידים, דליות ונימים

19/01/2015 | 10:31 | מאת: כרמלה חסדאי

שלום, הנני מבקשת פרטים נוספים לגבי טיפולי הלייזר לכאבים, ולהעזר כפי שאתם כותבים בחולים למען חולים, בכתבה לא מספיק ברור על ההתקשרות, נא לעדכן ולהודיעני להמשך יעץ....ואינפורמציה בברכה כרמלה חסדאי

שלום כרמלה אני לא מכיר טיפול בלייזר לכאבים של וורידים. אני חושב שיש כאן אי הבנה.אני ממליץ לצור קשר איתי. אם את מביטחת של קץ חולים מכבת אז תזמיני תור למראפה שלי, 097443219, אם לא, אז תתקשרי אלי ישירות ונוכל לבדד את הסוגיהץ בכבוד רב דר ריינה

מנהל פורום טיפול בוורידים, דליות ונימים