וריד שטחי בולט

דיון מתוך פורום  טיפול בוורידים, דליות ונימים

22/05/2014 | 13:14 | מאת: וריד שטחי בולט

ד"ר ריינה שלום וברכה , אני מודאג, פתאום מופיע לי וריד שטחי בולט ודק הנראה לעין בצבע ירוק כחול על בסיס הצוואר וחוצה את עצם הבריח הימיני ?! אני מתחיל להבין שזה מצביע על פתולוגיה פנימית באיזור וזה מדאיג ,ברקע גם צרידות קלה וגודש אף , על איזו פתולוגיה מעיד וריד שטחי כזה שצץ לו פתאום בין הצוואר לעצם הבריח ? האם משהו בצוואר או בריאות ? מה לדעתך הסיבה ?

שלום לך קשה מאוד להבחן על ההסבר שלך. ממליץ להפנות לרופא משפחה והוא יפנה אותך לממומחה על פי הבנתו

מנהל פורום טיפול בוורידים, דליות ונימים