ורידים על בית החזה

דיון מתוך פורום  טיפול בוורידים, דליות ונימים

27/04/2014 | 07:45 | מאת: אמיר

ד"ר אנטוניו שלום וברכה ,בן 39 ,מודאג מעט, אתמול שמתי לב תוך התבוננות במראה כי על גבי החזה הימיני ומעט לכיוון בסיס הצוואר רואים פתאום בבירור על פני העור שטחית את הוורידים והם בצבע כחול אפור ( הם בינתיים לא בולטים ) , רק בצד ימין, האם מעיד מצב כזה של הופעה פתאומית של עורקים וכלי דם הצבועים בכחול על פני החזה ? ומה אתה מציע לעשות ?- תודה רבה

29/05/2014 | 09:48 | מאת: אורית לוי

לום רב, לאחרונה עברתי ניתוח ביופסיה של העורק והתברר שיש לי מחלת כלי דם בשםGTA. קיבלתי מייד פרדינזון 60 מ"ג וזריקות אינסולין, היום אני על 40 מ"ג . תמיד היה לי דליות נפוחות ואף עברתי ניתוח ב2 הרגליים. כרגע יש פקקות האם תחת הקורטיזון עדיין יש סכנת טרומבוזה? אני נוסעת לשבוע לחו"ל האם אוכל ללכת או שצריך לשכב? תודה מראש אורית

מנהל פורום טיפול בוורידים, דליות ונימים