דליות בכף רגל

דיון מתוך פורום  טיפול בוורידים, דליות ונימים

25/12/2013 | 13:02 | מאת: יוסי

לפני שנתיים צצו אצלי הסתעפות של ורידים ברגל ימין ליד כף הרגל. ההסתעפות של ורידים הפכה לפצעים והפצעים למוגלות, שום רופא לא ידע להסביר את זה ואני מתכוון לכרוגי כלי דם, למומחה לכלי דם , ולרופא עור שבדק אותי. לבסוף מי שכן הצליח להרגיע את המקום היא רופאת עור שנתנה לי משחה שהעלימה את הפצעים אך הסימנים ישנם ואם אני לוחץ על המקום הוא עדין כואב.אתה חושב שאני צריך לחזור ולטפל בזה למרות שהמקום נראה רדום. מה אתה מציע ד"ר?

שלום יוסי צליחה על תגובה מאוחרת אני מציע לבצע בדיקת דופלר US גם של וורידים וגם עורקים ברגליים. עם התשובה נוכל להוציא מסכנות על מצב כלי הדם שלך . אשמח להיפגש אתך עם לאחר מכן ד"ר ריינה

מנהל פורום טיפול בוורידים, דליות ונימים