ורידים ברגלים

דיון מתוך פורום  טיפול בוורידים, דליות ונימים

17/12/2013 | 09:58 | מאת: דריה

שלום רב ..אני בת 40 וסובלת מזה שנים מורידים בולטים ברגליים(אחורי הברך)בעיקר ברגל שמאל..לא היה כאב שהצריך התייחסות רצינית לכך אבל..בשמונה השנים האחרנות אני עובדת באופן מסיבי עבודה שמצריכה עמידה על הרגליים 9 שעות ביום (ובנוסף בערב הייתי צועדת)..בכל התקופה הזו היו כאבם פה ושם אך לא יחסתי לכך חשיבות..לאחרונה שמתי לב כי ישנו וריד גדול שמאוד מאוד מפותל וכואב (ומכוער.).הפסקתי לצעוד כי זה כואב הרגל מתנפחת ולא נעימה..מה אפשר לעשות כדי לצמצם את הכאב?? ואיזה טיפול הכי יעיל ומומלץ?? תודה

שלום דריה על פי התאור שלך, יש לך בעיה רפואית וא רק קוסמטית. סוג הטיפול מבוסס על תוצאת בדיקת דופלר US שתסביר לנו מה המקור של הווריד הבולט ומה הטיפול המומלץ. לכן ממליץ לפנות למומחה לכלי דם להמשך בירור

מנהל פורום טיפול בוורידים, דליות ונימים