ורידים בולטים במפשעה

דיון מתוך פורום  טיפול בוורידים, דליות ונימים

05/12/2013 | 09:21 | מאת: שני

אני בשבוע 28 בהריון שלישי. זו פעם ראשונה שיש לי ורידים בולטים במפשעה בעיקר בצד ימין ווריד בולט בפות. המצב מפריע בעיקר במצב של מעבר מישיבה לעמידה שאז יש לי כאבים. האם יש מה לעשות? האם יש איזה תחתון אלסטי בסגנון של הגרביים האלסטיות?

שלום שני אני מפנה אותך לקרוא את המאמר שכתבתי באתר שלי על "ורידים בולטים בהריון. שם תקבלי את כל התשובות. www.reinaclinic.com בהצלחה

שלום שני הצשובה ארוכה ומורכבתץ אני מפנה אותך לאתר אינטרנט שליץ באתר יש מאמר (חפסי בדך הבית) על וורידים בהריוןץ שם ישנן כל התשובות לשאלות שלךץ ד"ר ריינה

מנהל פורום טיפול בוורידים, דליות ונימים