ורידים בולטים

דיון מתוך פורום  טיפול בוורידים, דליות ונימים

04/12/2013 | 09:44 | מאת: ליז

אני בת 32 כבר כשהייתי בת 20 התחילו לבלוט לי ורידים , הם לא ממש בולטים החוצה ( כמו שיש לאמא שלי והמון ) אבל ממש רואים פסים כחולים לאורך כל הרגל בשתי הרגליים בנוסף יש לי גם את הורידים הקטנים שצבעם ורוד /סגול , אני אחרי 3 לידות ועם הזמן המצב רק מחמיר , אני לא סובלת מכאבים אבל זה מפריע לי מבחינה אסתטית , זה ממש מכוער !!!! כיצד אוכל לטפל בזה והאם זה יעלם לגמרי ? האם גרבי לחץ יכולים להעלים אותם לגמרי ואחרי כמה זמן בערך ?

שלום ליז על פי מה שאת מתארת, מדובר על בעיה קוסמטית. גרביים אלסטיות לא עוזרות במקרה הזה. אפשר לבצע טיפולים קוסמטיים שיכולים לשפר את המצב. הטיפולים הקוסמטיים שאני ממליץ הן הזרקות טרשטיות לנימים. בהצלחה

מנהל פורום טיפול בוורידים, דליות ונימים