לייזר או קיטור

דיון מתוך פורום  טיפול בוורידים, דליות ונימים

28/11/2013 | 11:40 | מאת: עידו

שלום דוקטור יש לי בעיה של אי ספיקה ורידית בשתי הרגליים כאשר ברגל שמאלית מתחת למפסעה עד מתחת לברך וברגל ימין רק מהברך ומטה כמו כן נימים בשתי הרגליים הוצע לי טיפול בלייזר אבל שמעתי על טיפול בקיטור שהוא ללא תופעות לואי וגם יותר מקיף האם הטיפול בקיטור עדיף או ללכת על טיפול בלייזר

שלום עידו גם לייזר וגם קיטור הן שיטות טובות, היתרון של קיטור הוא שהווריד נסתם עם פחות דם בתוכו, כך שהריפוי הוא יותר מהיר. גם בקיטור אפשר לטפל בענפים ובלייזר רק בווריד הראשי

מנהל פורום טיפול בוורידים, דליות ונימים