ורידים ברגלים

דיון מתוך פורום  טיפול בוורידים, דליות ונימים

26/11/2013 | 10:07 | מאת: tali

בת 40 , רזה וחטובה יש לי ורידים בולטים ברגלים וזה מפריע לי מבחינה אסתטית , אשמח לדעת על מגוון הטיפולים סיכונים וכו'

שלום טלי יש להבדיל בין וורידים בולטים לנימים בולטים. אם מדובר על נימים בולטים ניתן לבצע טיפולים קוסמטיים על ידי הזרקות של חומר מטרש. אם מדובר על וורידים בולטים, אז הבעיה היא גם בעיה רפואית ולא רק קוסמטי. יש לבצע בדיקת דופלר US כדי ללמוד מה המקור של הוורידים ואז לטפל בהתאם על ידי ניתוח או הזרקות

מנהל פורום טיפול בוורידים, דליות ונימים