בדיקת התאמה

דיון מתוך פורום  טיפול בוורידים, דליות ונימים

03/12/2012 | 19:29 | מאת: דליה

דחו לי את הבדיקה בגלל שביתת האחיות . נכון להיות אני נאלצת להמתין שבועיים , שלא לדבר לאחר מכן לניתוח עוד שנה במקרה הטוב . מה יהיה ..?

04/12/2012 | 14:33 | מאת: ד"ר אלכסנדר קנטרובסקי

לגבי בעיות הורידים ברגליים – רוב המצבים לא מסכנים את החיים. עצה: לחפש אלטרנטיבות פרטיות לרפואה ציבורית

08/12/2012 | 19:04 | מאת: דליה

מאכזב שזה המצב בארץ, הרפואה הציבורית קורסת , וחברות הביטוח הרפואי הפרטיות עושות כסף על גבם של חולים. מה גם, האחיות עובדות נון סתופ לשכר מבזה כל עובד ציבור. אתה רופא - מקסים, שאותך אני מכירה שנים. . .

מנהל פורום טיפול בוורידים, דליות ונימים